Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Χτενίζουν” το Άργος για να βρουν τους ληστές του επιχειρηματία – Του επιτέθηκαν ενώ έβγαινε από το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ένοπλη ληστεία σε βάρος του επιχειρηματία που εμπορεύεται κρέατα, έγινε σήμερα το πρωί στο Άργος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη γίνει γνωστά, το πρωί ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στην επιχείρησή του και την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα.

Τον έβαλαν μέσα στο σπίτι, όπου τον έδεσαν, μαζί με τη σύζυγό του, τους φίμωσαν, τους λήστεψαν παίρνοντας πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό – οι πληροφορίες λένε για 120.000 ευρώ-  και στη συνέχεια διέφυγαν με το αυτοκίνητο θύματος. 

Οι ληστές κατευθύνθηκαν προς την Καρυά της ορεινής Αργολίδας, στην περιοχή Σταθέϊκα πέταξαν στο γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και διέφυγαν, προφανώς, με άλλο αυτοκίνητο συνεργού τους, ο οποίος τους περίμενε. 

Όταν κατάφερε να λυθεί ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την ορεινή Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων ληστών. 

Στα Σταθέικα πήγε γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να ανασύρει από τον γκρεμό το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, για να ελεγχθεί από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα και προανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βίντεο: parapolitikaargolida

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε