Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ναύπλιο: Οι μαθητές που έγιναν πρωταγωνιστές στο facebook κατά τη διάρκεια εκδρομής – Δείτε τι έκαναν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συμμαθητές και συμμαθήτριες τους έχασαν για λίγο στο Ναύπλιο – Ο Νίκος Νίκου και Σταύρος Μητρομάρας είναι οι μαθητές που έγιναν θέμα συζήτησης στο facebook…

Παράδειγμα για μίμηση αποτελούν δύο μαθητές που φοιτούν στην πρώτη τάξη του Γενικού Λυκείου Αργαλαστής στη Μαγνησία, με την κίνηση εντιμότητας που έκαναν όταν βρήκαν τυχαία ένα πορτοφόλι στο δρόμο και έσπευσαν να το παραδώσουν. Οι μαθητές Νίκος Νίκου και Σταύρος Μητρομάρας είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο τους στο Ναύπλιο, όταν βρήκαν το πορτοφόλι που είχε μέσα χρήματα και πιστωτικές κάρτες. Όμως, απέκλεισαν το ενδεχόμενο να το κρατήσουν και έτρεξαν να το παραδώσουν στο λιμεναρχείο, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια του λιμενάρχη.

Ο κάτοχος του πορτοφολιού βρέθηκε λίγο αργότερα και το παρέλαβε. Ήταν ένας αλλοδαπός φοιτητής, ο οποίος ευχαρίστησε τα δυο παιδιά, τα οποία δέχθηκαν και τα θερμά συγχαρητήρια του διευθυντή και του υποδιευθυντή του Λυκείου, που δήλωσαν υπερήφανοι γι’ αυτούς και συνεχάρησαν μέσω Facebook και τους γονείς τους για την ανατροφή που τους έδωσαν.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε