Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ναύπλιο: Οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου επισκέφθηκαν στις φυλακές τον Αχιλλέα Μπέο!

ΦΩΤΟ από e-volos.gr
ΦΩΤΟ από e-volos.gr

Οι οπαδοί της ομάδας, έδωσαν στη διοίκηση των φυλακών κουβέρτες, είδη καθαρισμού και υγιεινής ακόμη και έγχρωμες τηλεοράσεις…

Ο Αχιλλέας Μπέος ένιωσε συγκινημένος από την παρουσία και τα μηνύματα συμπαράστασης των Βολιωτών. Tους ζήτησε να μεταφέρουν την αγάπη του και τις ευχές του για τις Άγιες μέρες και το νέο έτος σε όλους τους συμπατριώτες του.

Ευχαρίστησε για την επίσκεψη και για μία ακόμη φορά δήλωσε αισιόδοξος για την αποκατάσταση του ίδιου, καθώς και για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου. Το υλικό που παραδόθηκε στη διοίκηση των φυλακών, περιελάμβανε περισσότερες από 100 κουβέρτες, είδη καθαρισμού και υγιεινής ακόμη και έγχρωμες τηλεοράσεις, ενώ συνθήματα και πανό κυριάρχησαν στον εξωτερικό χώρο των φυλακών με επικρατέστερο το “Κάποιος λείπει από την παρέα, λευτεριά στον Αχιλλέα”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Γιώργου Μουλά αμέσως μετά δήλωσε: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την παράδοση του υλικού που θα κάνει πιο ανθρώπινες τις συνθήκες διαβίωσης των εγκλείστων στις φυλακές Ναυπλίου και από τη συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέου.

Η ερυθρόλευκη οικογένεια καθώς και η πόλη του Βόλου για μία ακόμη φορά στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς προς πολλούς αποδέκτες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε