Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα διαμαρτυρία στα διόδια Αιγινίου

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2013 | 18:54
Πρώτη δημοσίευση: 30.01.2013 | 18:53

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια του Αιγινίου κάνουν αυτή την ώρα κάτοικοι της περιοχής, χωρίς ωστόσο να επιχειρούν να καταλάβουν τα διόδια και χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.

Η συγκέντρωση γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων, αλλά και για τις προσαγωγές και διώξεις σε βάρος διαδηλωτών.

Νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κατερίνης, όπου προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι δύο διαδηλωτές, ένας νεαρός και μια κοπέλα, που συνελήφθησαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας σε διαδήλωση στην άκρη της εθνικής οδού στο σημείο των διοδίων.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού Ευαγγέλου Πολύζου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Ευαγγέλου Λαγδάρη.

Το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει με ομόφωνο ψήφισμά της την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος τον δύο αυτοδιοικητικών, τονίζοντας ότι "διώκονται επειδή εκτελούν το καθήκον τους" και καλεί την πολιτεία να μεριμνήσει για την "άρση των αιτιών" που προκαλούν τις αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο άνοιγμα των διοδίων Αιγινίου από διαδηλωτές   Διαδώστε αυτό το άρθρο