Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα γέφυρα στην Ιόνια οδό – BINTEO

Νέα γέφυρα στην Ιόνια οδό – BINTEO

Μία νέα γέφυρα θα κατασκευαστεί κάτω από την Ιόνια οδό. Με τον τρόπο αυτό θα λυθεί το πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους του δήμου Ναυπακτίας και ειδικότερα του Μολυκρείου.

Υστερα από πολλές από πολλές συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Δέδε και του ανθρώπους της κατασκευάστριας εταιρίας, βρέθηκε η λύση.

Τα στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας Τέρνα συμφώνησαν στην κατασκευή μιας νέας γέφυρας αποκαθιστώντας έτσι τη δυνατότητα να μπορούν να περάσουν δυο μεγάλα οχήματα από το συγκεκριμένο σημείο, πράγμα που προηγουμένως δεν ήταν εφικτό. Το πρωί της Παρασκευής είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αντιπρόεδρο και εκτελεστικό μέλος της εταιρίας ΤΕΡΝΑ κ. Γουρζή , τον διευθυντή έργου της Ιόνιας οδού και της εταιρία ΤΕΡΝΑ κ. Μασούρα , τον τοπογράφο μηχανικό της εταιρίας ΤΕΡΝΑ κ. Κατσιδήμα, τον κ. Καρβούνη εκπρόσωπο του υπουργείου υποδομών καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου κ. Αν. Κοτσανά αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπακτίας , κ. Νικ. Ασημακόπουλο πρόεδρος της Τ.Κ. Αντιρρίου και τον κ. Κερασιά και λύθηκε οριστικά το πρόβλημα της πρόσβασης από και προς το Μολύκρειο.

Πηγή: nafpaktianews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε