Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέες φωτογραφίες από την τραγωδία με το ελικόπτερο! Ένας σωρός από σίδερα μέσα στο βάλτο [pics]

ΦΩΤΟ από την Πυροσβεστική
ΦΩΤΟ από την Πυροσβεστική

– Μία ημέρα μετά την τραγωδία η χώρα παραμένει συγκλονισμένη
– Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σχοινιά
– Μάλιστα ο ένας μετέδιδε στο διαδίκτυο την ώρα της πτώσης
– Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Οι νέες εικόνες που έδωσε η Πυροσβεστική στη δημοσιότητα, προκαλούν ανατριχίλα. Μέσα από αυτό το σωρό από σίδερα, έβγαλαν τους τρεις ανθρώπους που ήταν μέσα στο ελικόπτερο. Οι δύο από αυτούς, νεκροί… Μία ημέρα έχει περάσει από την τραγωδία στο Σχοινιά και η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη…

Το χρονικό της τραγωδίας

Το κακό έγινε χθες, στον Σχοινιά, με δυο ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους και ένας να τραυματίζεται σοβαρά όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ και συνετρίβη σε βάλτο. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι το δυστύχημα μεταδιδόταν ζωντανά στο διαδίκτυο!

Ενας από τους επιβαίνοντες ο οποίος δυστυχώς είναι νεκρός, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook την μοναδική γι’ αυτόν εμπειρία και δυστυχώς την τελευταία της ζωής του. Το βίντεο δείχνει την πτήση πάνω από τον υδροβιότοπο του Σχοινιά. Το ελικόπτερο αρχικά πετάει σε ύψος αρκετώμ εκατοντάδων μέτρων και μετά από λίγα λεπτά χαμηλώνει αρκετά και για περιπου 20 δευτερόλεπτα αρχίζει να κινείται παράλληλα με το έδαφος στην περιοχή που είναι ο βάλτος του Σχοινιά. Στο τέλος, το βίντεο διακόπτεται βίαια!

Το ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας που είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια για ψεκασμούς κατά των κουνουπιών είχε μόλις ολοκληρώσει τον αεροψεκασμό. Λίγα λεπτά πριν της 10:00 ο πιλότος δέχθηκε να επιβιβαστούν μαζί του στο ελικόπτερο για να δουν την περιοχή από ψηλά ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του, αλλά και ένας φύλακας της περιοχής.

09:48 έγινε το κακό, κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το ελικόπτερο καρφώθηκε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει στο έδαφος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε