Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέο ”Κωσταλέξι” στην Πάτρα: Οικογένεια ζούσε απομονωμένη για 45 χρόνια!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για να μπορέσουν να συλλάβουν τον γιο που οπλοφορούσε – Διαβάστε τι λένε οι γείτονες…

Μια υπόθεση που θυμίζει Κωστάλεξι ήρθε στο φως στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα, στη διασταυρωση των οδών Σμύρνης και Προύσης. Μια υπόθεση που κρατάει όσο και η μνήμη των γειτόνων, για περισσότερα απο 45 χρόνια.

Μια μάνα με τα δύο της παιδιά, το ένα περίπου 45 και το άλλο 38 χρόνων ζούσαν επί χρόνια απομονωμένοι, χωρίς την παραμικρή επαφή με τον κοινωνικό τους περίγυρο και την πραγματικότητα, σε ένα σπίτι που απέπνεε αποφορά σε όλη τη γειτονιά λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του.

Η μάνα,όπως λένε στο thebest.gr οι γείτονες, συνήθιζε να βγαίνει έξω μόνο με τον ένα της γιο, τον μεγαλύτερο και να αφήνει τον άλλο μέσα στο σπίτι κλειδωμένο. Άπαντες σύμφωνα με τους γείτονες πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και ζούσαν υπό απαράδκετες συνθήκες στο μικρό διαμέρισμα της πολυκατοικίας. “Η κόρη της οικογένειας, τους εγκατέλειψε νωρίς και σώθηκε από την άρρωστη αυτή κατάσταση” λέει μια γειτόνισσα.

Οι περίοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη φορά οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι ενώ η μητέρα με τον μεγαλύτερο γιο έλειπαν. Ο μικρότερος τους υποδέχθηκε με έναν πυροσβεστήρα και τους απώθησε βίαια. Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά…

Το πρωί, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να συλλάβουν την μητέρα και τον γιο που βρίσκονταν έξω, ενώ αμέσως μετά επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι και να μεταφέρουν τον 38χρονο στην Ψυχιατρική κλινική.

Η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε μεγάλη αστυνομική δύναμη  ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 16.00 το απόγευμα, καθώς ο μικρότερος γιος οπλοφορούσε και απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα αυτοκτονήσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε