Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο ραντεβού για τη Δευτέρα δίνουν οι αγρότες

Νέο ραντεβού για τη Δευτέρα δίνουν οι αγρότες

«Ραντεβού» με τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, δίνουν το πρωί της Δευτέρας, αγρότες του νομού Σερρών, με εξαίρεση τους συναδέλφους τους που θα παραμείνουν με τα τρακτέρ τους, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, στα Ν. Κερδύλλια.

Την ενίσχυση του μπλόκου τους το πρωί της Δευτέρας με τρακτέρ από τα μπλόκα στον Κοπανό Νάουσας και στην Κυψέλη Ημαθίας, αναμένουν οι αγρότες, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα μηχανήματά τους στις άκρες της Εγνατίας Οδού.

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος της διασταύρωσης Χαλκηδόνας, θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί αγρότες της Πέλλας και των Γιαννιτσών.

Αγρότες από την Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη παραμένουν με τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης, στην περιοχή του Νέστου και σε τρία σημεία στην εθνική οδό Δράμας- Καβάλας, χωρίς να κλείνουν τους δρόμους.

Στο μεταξύ, συμμετοχή στο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων την Τρίτη, στις 11 το πρωί, έξω από την Εφορία Κατερίνης, αποφάσισαν αγρότες της Πιερίας, χωρίς να αποκλείουν ξεχωριστές κινητοποιήσεις και νωρίτερα.

Σε κινητοποιήσεις, επίσης, την Τρίτη, με κύρια σημεία την Ορεστιάδα και τις Φέρες, προσανατολίζονται και αγρότες του νομού Έβρου.

Οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο Σουληνάρι Μεσσηνίας, ύστερα από μακρά συζήτηση για την προοπτική του αγώνα τους, συγκρότησαν συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων Χανδρινού, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Λευκοχώρας, Χώρας, Πεταλιδίου και των αγροτικών συνεταιρισμών Γλυφάδας και Βάλτας.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο κι ανανέωσαν το ραντεβού, για τη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί και πάλι στο Σουληνάρι.

Διαβάστε επίσης:

“Μπλοκάρουν” όλη την Ελλάδα οι αγρότες – Ελλάδα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε