Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο θρίλερ εξαφάνισης στην Ηλεία – Αγωνία για τον 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη

Νέο θρίλερ εξαφάνισης στην Ηλεία – Αγωνία για τον 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη

Σχεδόν δύο μήνες από το θρίλερ της εξαφάνισης του Κωνσταντίνου και της Ελένης Λοϊζίδη από τα Δουνέικα – που βρέθηκαν 23 μέρες μετά νεκροί – μια νέα υπόθεση συνταράσσει την τοπική κοινωνία. Οι αστυνομικές αρχές από χθες το μεσημέρι αναζητούν τον 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη από το Λαγανά Πηνείας.

Κάτοικος Αθηνών, ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης για την πρωτεύουσα αφήνοντας πίσω τον τόπο καταγωγής του στην Ηλεία. Όμως στην περιοχή της ΕΟ 111 τα ίχνη του χάθηκαν. Εκεί διενεργούνται και οι έρευνες από τις Αρχές…

Ο 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης βρισκόταν για δουλειές στο χωριό του. Τη νύχτα 7 προς 8 Σεπτεμβρίου, είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θα έπαιρνε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Όμως δεν έφτασε ποτέ… ή τουλάχιστον στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Οι δικοί του έχοντας κάνει πολλές απόπειρες να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά και αφού δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Αφού οι έρευνα εκεί δεν απέδωσε καρπούς, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας για να τον αναζητήσουν στα όρια του νομού.

Σε αντίθεση με την περίπτωση Λοϊζίδη, ο 78χρονος είχε κινητό τηλέφωνο μαζί του. Οι Αρχές ζήτησαν την συνδρομή των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό του σήματος. Οι κεραίες αποκάλυψαν πως το τελευταίο στίγμα του σήματος ερχόταν από τα όρια Ηλείας – Αχαΐας στην ευρύτερη περιοχή Αγίας Τριάδας και Σκιαδά. Εκτιμάται πως φεύγοντας από το Λαγανά ένα χωριό έξω από το Σιμόπουλο, κατευθύνθηκε προς την ΕΟ 111 για να προχωρήσει πως Αθήνα. Το κινητό του μετά από τόσες και τόσες κλήσεις αναζήτησης από τους οικείους του, εκτιμάται πως έκλεισε και πλέον χάθηκε το σήμα.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά σενάρια για την τύχη του 78χρονου. Οι αστυνομικοί αναζητούν το μπλε σκούρο Opel Astra που οδηγούσε με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΚ 2229. Ο ίδιος φορούσε κατά την εξαφάνισή του σκούρο μπλε μπλουζάκι, τύπου πόλο, ενώ χαρακτηριστικό του είναι πως Κουτσαίνει ελαφρώς από το δεξί του πόδι. Έχει ύψος 1,76, καστανά μάτια και είναι αδύνατος.

Οι έρευνες στην Ηλεία πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή από χθες το μεσημέρι. Δυνάμεις της Αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή σε Λαγανά, Σιμόπουλο και ΕΟ 111 σε όλο το τμήμα της που διασχίζει την Ηλεία από την Αγ. Τριάδα προς Σκιαδά και προς Δίβρη μέχρι τα Τριπόταμα. Έως χθες το βράδυ δεν είχε υπάρξει κάποιο ίχνος από τον 78χρονο και το αυτοκίνητό του. Είχαν ελεγχθεί πολλά σημεία επικίνδυνα και λιγότερα επικίνδυνα επί της εθνικής οδού, καθώς και άλλες παράπλευρες περιοχές. Σήμερα το πρωί ξεκινά νέος γύρος ερευνών.

Πηγή: ilialive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε