Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νέο βίντεο από τα αίσχη στο Λουτράκι την ώρα της κατάθεσης στεφάνου!

Εικόνα από το lcitynews
Εικόνα από το lcitynews

Στο βίντεο αυτό, φαίνονται τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Φαίνονται ξεκάθαρα οι ηλικιωμένοι και οι οικογενειάρχες που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και… “έφαγαν” τα χημικά της αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ όταν πήγε να καταθέσει στεφάνι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας ενώ μετά τα γεγονότα, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κυριολεκτικά πέταξε το στεφάνι του αντί να το καταθέσει.

Στο νέο βίντεο, φαίνεται το πανδαιμόνιο που ακολούθησε με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε άτομα και τον βουλευτή να αντιδρά γιατί ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και άνθρωποί του.

Συγκεκριμένα, στο νέο βίντεο φαίνεται ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, να λέει στους Αστυνομικούς για άτομο το οποίο είχαν πιάσει οι αστυνομικοί: “Είναι στην προσωπική μου φρουρά! Τι κάνετε; Εμάς μαζεύετε;”
Λίγο αργότερα, ενώ οι αστυνομικοί είχαν πιάσει άλλον έναν άνδρα, ο Βουλευτής φώναζε “Το στεφάνι έδωσε!” όμως τελικά, οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους και αυτό τον άνδρα…
“Βάλτον μέσα!” φώναζε ο Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, ο οποίος μετά το… πέταγμα που έκανε στο στεφάνι -αντί να το καταθέσει- μπήκε σε διαθεσιμότατα.

Δείτε το βίντεο του lcitynews:

Σύμφωνα πάντως με το lcitynews, ο Διοικητής όταν “πέταξε” το στεφάνι, δε φορούσε σακάκι γιατί… είχε λερωθεί από τα χημικά που έπεσαν.
Το lcitynews αναφέρει επίσης, ότι ο διοικητής παραδέχτηκε πως ήταν ακραία η ενέργειά του να πετάξει το στεφάνι και ότι έπρεπε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στα …περίεργα που συνέβαιναν την ημέρα εκείνη…

Διαβάστε ακόμα:

Αίσχος από τα έκτροπα στο Λουτράκι με τη Χρυσή Αυγή – Ο Διοικητής του Α.Τ. πέταξε το δικό του στεφάνι αντί να το καταθέσει! – ΒΙΝΤΕΟ

Αιματοβαμμένη παρέλαση στη Ρόδο! Γυναίκα μαχαίρωσε δημοτικό σύμβουλο – Πολίτης έριξε μπουνιά στον Διοικητή Ασφαλείας! ΦΩΤΟ

Ηλεία: Επεισόδια στην παρέλαση! Ένταση και προσαγωγές από την Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Η βάρκα των ναυτοπροσκόπων “βρήκε” στη γέφυρα! ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε