Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέος θάνατος στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών

Νέος θάνατος στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών

Πέθανε χθες άλλη μία τρόφιμος από το κολαστήριο του Πύργου που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με πνευμονία.

Ο θάνατος της 35χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, που νοσηλευόταν στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από το 1991, καταγράφηκε ως αιφνίδιος.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί προκαταρτική εξέταση για την διερεύνηση του θέματος καθώς από το 1998 έχουν παρουσιαστεί τουλάχιστον 30 θάνατοι.

“Ο θάνατός της όπως μας είπαν οι γιατροί, οφείλεται σε πιθανή εισρόφηση υγρών ή σε καρδιακή ανακοπή. Περισσότερα θα μας δείξει η νεκροψία – νεκροτομή”, δήλωσε στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” η διοικήτρια του ΝΟσοκομείου Πύργου όπου άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη κοπέλα.

Η 35χρονη ήταν ένα από τα άτομ απου είχαν ξεπεράσει το “μέσο προσδόκιμο επιβίωσης” για άτομα με σοβαρή νοητική και σωματική υστέρηση και μάλιστα βρίσκονταν στο χώρο με άτομα που παρουσιάζουν μια γενικότερηβελτιωμένη εικόνα και μπορούν να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον.

Τα ερωτιματικά που πρέπει να απαντηθούν μετά τον ξαφνικό θάνατό της είναι αν οι υπεύθυνοι του ιδρύματος μερίμνησαν έγκαιρα και αν έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις για το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηλεία: Κρατούν ένα 10χρονο κοριτσάκι δεμένο σε κάγκελα εδώ και 5 χρόνια!

Ηλεία: Έκθεση – κόλαφος για το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών! Παιδιά κλεισμένα σε ξύλινα κλουβιά!

Ηλεία: Εικόνες μεσαίωνα στο Κέντρο Περίθαλψης Παίδων Λεχαινών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε