Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νίκος Νικολόπουλος προς Νίκο Βούτση: ”Η Νίκη μας ζει ακόμα” – Το μεγάλο λάθος του προέδρου της βουλής που ”πέθανε” την 16χρονη κόρη του βουλευτή!

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

– Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε στον Νίκο Βούτση που το πρωί του έστειλε συλλυπητήρια
– Ο πρόεδρος της βουλής ανασκεύασε αλλά λίγο αργότερα ήρθε η αντίδραση του βουλευτή στο facebook
– ”Ο Θέος θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει – Εάν είναι θέλημα Θεού πρώτα θα δώσει την καρδούλα της…”
– Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής τόσο του Νίκου Νικολόπουλου όσο και της Τασίας Μανωλοπούλου
– Δείτε τα όσα έχουν γίνει από το πρωί, την ώρα που η αγωνία για την Νίκη κορυφώνεται

 

 

 

Με νέα του ανάρτηση στο facebook ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε στον πρόεδρο της βουλής, που νωρίς το πρωί έσπευσε να τον συλλυπηθεί για τον θάνατο της κόρης του. Ο Νίκος Νικολόπουλος τονίζει πως: ”Η Νίκη μας δεν έφυγε ακόμη. Ο Θεός θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα Θεού, πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν τη Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς”.

Το μακάβριο λάθος του Νίκου Βούτση

Σε μία απίστευτη και απαράδεκτη γκάφα έπεσε για άλλη μία φορά το προεδρείο της Βουλής, καθώς εκδόθηκε ανακοίνωση στις 11:29 όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του. Αν και η κατάσταση της 17χρονης Νίκης είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, ωστόσο, το NewsIt επικοινώνησε άμεσα με το περιβάλλον του Νίκου Νικολόπουλου, από όπου μας διέψευσαν την είδηση της απώλειας της νεαρής κοπέλας που εξακολουθεί και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη βέβαια κατάσταση.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Νίκου Βούτση, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρει χαρακτηριστικά πως “είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί η 17χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου αν και χαροπαλεύσει εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή και μία τέτοια ανακοίνωση πως ως μακάβρια γκάφα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Από την ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής πολλοί ήταν εκείνοι που μπερδεύτηκαν και άρχισανα να “βομβαρδίζουν” με συλλυπητήρια τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο οποίος μέσα στον πόνο του θα έπρεπε να διαψεύδει διαρκώς πως η κόρη του έχει πεθάνει.

Στο ίδιο μήκος κύματος που από την ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής άρχισα να αναρτούν ειδήσεις πως η 17χρονη Νίκη έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Έστω και αργά, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε νέα ανακοίνωση-επανόρθωση με την οποία πλέον ο Νίκος Βούτσης δεν εκφράζει τα συλλυπητήρια του αλλά, την αμέριστη συμπάραστασή του και τη θερμή του αλληλεγγύη στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ Η 17ΧΡΟΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε