Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

O 8ος πιο πλούσιος άνθρωπος κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά! Δες φωτογραφίες

ΦΩΤΟ από kefaloniapress

Η χώρα μας και τα νησιά της είναι ο ιδανικός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Ο Εμίρης του Κατάρ, Σείχης Hamad bin Khalifa al-Thani έχει έρθει πολλές φορές για διακοπές στην Ελλάδα και έχει επισκεφτεί πολλά από τα νησιά μας. Φέτος, επέλεξε να ταξιδέψει με το σκάφος του στο Ιόνιο! Ο Άραβας ηγέτης, έφτασε με ένα μεγάλο learjet, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας” της Κέρκυρας, μαζί με μία από τις συζύγους του, μέλη της οικογένειας και της συνοδείας του, καθώς και τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Αφού έμεινε για 7 μέρες στην Κέρκυρα κάνοντας καθημερινά μικρές κρουαζιέρες γύρω από το νησί με μία θαλαμηγό – “πλωτό παλάτι”, έφτασε μέχρι την Κεφαλονία, όπου έμεινε για δύο μέρες.

ΦΩΤΟ από kefaloniapress

Αν τον έβλεπε κανείς στο δρόμο, το πιο πιθανό είναι να τον περνούσε για απλό τουρίστα αφού κυκλοφορούσε και αγόραζε μόνος του ακόμα και τα ψάρια που θα έτρωγε η οικογένειά του. Σύμφωνα με τους κατοίκους του νισού ο Εμίρης έκανε την βόλτα του στο Αργοστόλι,έφθασε μέχρι του Μέγα το σκουβλατζίδικο όπου ήπιε εκει έναν καφέ και επέστρεφε στο σκάφος με το θωρακισμένο. Φυσικά κατά την διάρκεια της παραμονής του πήγε και στο φημισμένο Φισκάρδό!

ΦΩΤΟ από kefaloniapress

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε