Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Αρτέμης Σώρρας έκανε αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής φυλάκισής του [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Την αίτηση κατέθεσε το μεσημέρι ο δικηγόρος του ο οποίος λέει ότι δέχεται απειλές
– Την ίδια ώρα τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του παραμένουν άφαντοι
– Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας
– Κλειδαμπαρωμένο είναι το σπίτι τους στην Πάτρα
– Την Παρασκευή εντοπίστηκε το τελευταία στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Σώρρα

Ο Δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάϊας Βασίλειος Νουλέζας κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι την αίτηση των πελατών του με την οποία ζητείται από το πενταμελές εφετείο Πατρών να μην εκτελεστεί η απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πατρών με την οποία καταδικάστηκαν σε ποινή καθείρξεως 8 ετών και 5ετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή του.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του που καταδικάστηκε μαζί του. Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το πού μπορεί να βρίσκεται το ζευγάρι.

Η αίτηση που κατέθεσε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα

Το σπίτι τους στην Πάτρα παραμένει κλειδαμπαρωμένο αν και οι πληροφορίες, τους θέλουν να βρίσκονται κάπου εκεί, στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπή LiveNews, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε τελευταία φορά την Παρασκευή, κοντά στο Ρίο της Αχαΐας και μετά έκλεισε. Για την ακρίβεια, όχι απλώς έκλεισε αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι πρέπει να αφαίρεσε και τη μπαταρία για λόγους ασφαλείας.

Πάντως, το ότι το ζεύγος Σώρρα βρίσκεται στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε χθες και ο δικηγόρος του μιλώντας στους δημοσιογράφους…

 

Πηγή: PatrasTimes, LiveNews,

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε