Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Σήφης Βαλυράκης δε θα είναι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Tην απόφαση του να μην συμπεριληφθεί στις λίστες του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Χανιά ο, επί σειρά ετών βουλευτής και πρώην υπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη λίστα του ΠΑΣΟΚ στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, είπε ότι “δεν έχω καμιά ενημέρωση για το πώς θα καταρτιστεί η λίστα εγώ δεν έχω κανένα λόγο να συμμετέχω σε αυτό το ψηφοδέλτιο”.
Ωστόσο, άφησε ανοικτό ένα παράθυρο για το μέλλον δηλώνοντας πολιτικά παρών…

“Είπα σε αυτή την εκλογή δεν θα συμμετέχω. Θα είμαι εδώ παρών, βεβαίως θα βοηθήσω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο”, ανέφερε ο κύριος Βαλυράκης ενώ έκανε γνωστό ότι την απόφασή του την έχει ήδη ανακοινώσει στον πρόεδρο του κόμματος.

Ο Χανιώτης πολιτικός αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.
“Ούτε στις προηγουμένες εκλογές είχα την αίσθηση ότι διεκδικώ έδρα. Βεβαίως, ξέρετε ότι το ΠΑΣΟΚ τοπικά στα Χανιά, από το 52% κατέβηκε στο 13%. Έχω κάνει πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, περίπου γνώριζα το αποτέλεσμα. Πήρα μέρος στις εκλογές τις προηγούμενες, διότι έκρινα ότι ως ενεργεία βουλευτής πρέπει να είμαι παρών. Δεν έχω τέτοιο θέμα τώρα” είπε.

Για την πολιτική κατάσταση της χώρας, ο κύριος Βαλυρακης είπε ότι η ακυβερνησία βλάπτει την οικονομία και πρόσθεσε ότι υπάρχει ανάγκη να αλλάξει, εντός και εκτός της Ελλάδας, η λογική του μνημονίου, μέσα από τη λήψη μέτρων ανάπτυξης.

Διαβάστε ακόμα:

Ξαναφτιάχνουν τους ορόφους της πολυκατοικίας – Σε λίγο επισημοποιείται η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ – Ποιοί άλλοι επιστρέφουν

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε