Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο αστυνομικός είπε την Εβελίνα Παπούλια… τσούλα!

EUROKINISSI
Όλα συνέβησαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στο κατάμεστο Πάνθεον της Πάτρας, στην παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», με τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.
Όπως γράφει το dete.gr ανάμεσα στους θεατές ήταν και ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας μαζί με τη σύζυγό του και φίλους τους. Είχαν πάει για να δουν την καταπληκτική κωμωδία και κάθονταν στη δεύτερη σειρά. Στη διάρκεια της παράστασης, όμως, δεν ήξεραν ότι υπήρχε και μία σκηνή κατά την οποία η Εβελίνα Παπούλια κατέβαινε από το σανίδι στο κοινό και έπρεπε να επιλέξει έναν από τους θεατές, τον οποίο παρουσίαζε ως έναν παλιό της -υποτίθεται- έρωτα, τον Μπάμπη. Και ο… τυχερός ήταν ο αξιωματικός της αστυνομίας!
 
Ο οποίος μάλιστα καθόταν σταυροπόδι και όταν είδε τη γνωστή πανέμορφη ηθοποιό να πλησιάζει προς το μέρος του τα ‘χασε! Ακόμα περισσότερο, όμως, όταν την είδε να στέκεται από πάνω του, να τον κοιτάζει και με δυνατή φωνή να του ζητά να κατεβάσει το πόδι του και στη συνέχεια να… κάθεται πάνω του και να τον αγκαλιάζει! Ο ίδιος κοιτούσε αμήχανα ενώ η ηθοποιός συνέχισε να παίζει τον ρόλο της λέγοντας τα λόγια του έργου. Αλλά έπρεπε και ο τυχερός θεατής να συμμετάσχει στη σκηνή, αφού η Εβελίνα χρειαζόταν να τον ρωτήσει πράγματα για την παλιά σχέση τους και εκείνος να απαντήσει. Και γι’ αυτό το λόγο μάλιστα τον… σήκωσε από τη θέση του και μπροστά σε όλο το θέατρο ο αστυνομικός αναγκάστηκε να παίξει το ρόλο του! Και μάλιστα το έκανε σαν εμπειρότατος ηθοποιός.
 
Από τη στιγμή που σηκώθηκε ήταν… άλλος άνθρωπος.
Και η καλύτερη στιγμή της σκηνής ήταν όταν η ηθοποιός έπρεπε να ρωτήσει:
«Πες μου αγάπη μου, είμαι τσούλα;».
 
Όλοι λοιπόν περίμεναν την απάντηση που θα έδινε ο θεατής που εκτάκτως ανέλαβε χρέη ηθοποιού. Και επειδή είναι γνωστός στην Πάτρα για τον διοικητικό του ρόλο στην αστυνομία, προφανώς θα αισθανόταν άβολα. Όμως ο συγκεκριμένος δεν κόλλησε με τίποτα. Απάντησε χωρίς να κομπιάσει:
«Ναι, αγάπη μου, είσαι…».
«Πες το δυνατά, Μπάμπη μου», ζήτησε η ηθοποιός.
«Είσαι τσούλα λέω…», είπε ο αστυνομικός ακόμα πιο δυνατά.
 
Και το τι έγινε μες το θέατρο από χειροκρότημα, δεν περιγράφεται!
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε