Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο εγκλωβισμένος βουλευτής και οι “τζάμπα μάγκες” - Δείτε το βίντεο

Ο εγκλωβισμένος βουλευτής και οι “τζάμπα μάγκες” - Δείτε το βίντεο
Φώτο Lamiareport
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.07.2011 | 09:11
Πρώτη δημοσίευση: 03.07.2011 | 09:11

Το “ναι” στο Μεσοπρόθεσμο στοίχισε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη δύο ώρες “ομηρίας” και έντονους προπηλακισμούς από “Αγανακτισμένους” στο κτίριο που συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή ήταν και η έξοδος του από το κτίριο της Λαμίας, όπου έπεσαν αβγά και γιαούρτια, μπουκάλια και καφέδες, ενώ στόχος έγιναν και αστυνομικοί και δημοσιογράφοι.

Ωστόσο, ο κ. Τσώνης είχε προαναγγείλει ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο από το βήμα της Βουλής, περιγράφοντας μίας αντίδραση φίλου του. Είχε πει ο βουλευτής: “Ερχεται λοιπόν ο φίλος μου ο Δημήτρης και μου είπε – δεν πιστεύω να ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο! Του λέω λοιπόν –μην ανησυχείς, έχουμε συνεννοηθεί 7 του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουμε. –Σίγουρα; Ρωτάει. –Σίγουρα, του λέω. Δεν αντέχω άλλο να με βρίζει η πλατεία”.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Τσώνης από το βήμα της Βουλής, η αντίδραση του φίλου του ήταν αστραπιαία. “Κοίτα μην κάνεις καμιά μ..α και μας χρεοκοπήσεις!” του είπε, όπως λέει ο βουλευτής.

“Τζάμπα μάγκας λοιπόν ο Δημητράκης. Τζάμπα μάγκες και πολλοί εδώ μέσα”, ανέφερε ο βουλευτής αιτιολογώντας γιατί έκρινε αναγκαία την ψήφο, εννοώντας ότι ουσιαστικά ούτε οι πολίτες ήθελαν αρνητική ψήφο, γιατί όλοι φοβούνται την χρεοκοπία.Διαβάστε επίσης: Εγκλωβισμένος σε κτίριο της Λαμίας ο βουλευτής Νίκος Τσώνης - Τον έφτυσαν και τον έβρισαν!   Διαδώστε αυτό το άρθρο