Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο μπόμπιρας δεν κρατιόταν! Γεννητούρια… εν κινήσει στην Αμαλιάδα

Ο μπόμπιρας δεν κρατιόταν! Γεννητούρια… εν κινήσει στην Αμαλιάδα

Βιαστικός αποδείχθηκε ο μπόμπιρας που ήρθε στον κόσμο το πρωί της Παρασκευής, ο οποίος κυριολεκτικά γεννήθηκε στο δρόμο…

Όπως γράφει το patrisnews.com πρόκειται για το δεύτερο παιδί ενός ζευγαριού από τη Γαστούνη, ένα αγοράκι βάρους τριών κιλών και 20 γραμμαρίων, το οποίο ήρθε στον κόσμο μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του.

Η 27χρονη μητέρα, που βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, άρχισε να νιώθει κάποιους πόνους γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο δεν ανησύχησε και φυσικά δεν φαντάστηκε ότι δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο…

Οι πόνοι όμως άρχισαν να γίνονται λίγο πιο έντονοι και μαζί με τον σύζυγό της επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό την μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, όπου βρισκόταν ο γυναικολόγος της.

Στο δρόμο όμως το ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό, αφού ο μικρός δεν κρατιόταν! Την ώρα που το αυτοκίνητο έφθανε στην διασταύρωση της Κουρούτας, άρχισε να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του μωρού, κατά συνέπεια ο σύζυγος της 27χρονης αναγκάστηκε να στρίψει με προορισμό πλέον το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Με την κόρνα του αυτοκινήτου πατημένη στο τέρμα, και ενώ το ρολόι έδειχνε 8:20 το πρωί, το ζευγάρι μπήκε στην πύλη του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Νοσηλεύτρια και τραυματιοφορέας που άκουσαν την κόρνα, πετάχτηκαν έξω από το Νοσοκομείο και έτρεξαν στο αυτοκίνητο να προσφέρουν βοήθεια, χωρίς να γνωρίζουν βεβαίως το περιστατικό.

Όταν άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, το μόνο που πρόλαβε να κάνει η νοσηλεύτρια ήταν να πιάσει στα χέρια της το αγοράκι, το οποίο έβγαινε εκείνη τη στιγμή από την κοιλιά της μάνας του, ξεσπώντας σε δυνατά κλάματα.

Αμέσως έσπευσαν να σκεπάσουν το νεογέννητο, αφού ο μικρός μπόμπιρας ήρθε στον κόσμο σε μια ιδιαίτερα βροχερή και παγωμένη ημέρα, και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε μαία και παιδίατρος για τα περαιτέρω.

Μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και παράλληλα κλήθηκε και γυναικολόγος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε (εφημέρευε η μαιευτική του Νοσοκομείου Πύργου), μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο Νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε, μητέρα και νεογέννητο -το οποίο μπήκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα- έχαιραν άκρας υγείας, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε