Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι αγρότες της Φθιώτιδας ξεκινούν πολιορκία σε γραφεία Βουλευτών! – Αναβλήθηκε η δίκη για τα επεισόδια της Ανθήλης

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

“Θέλουμε απαντήσεις από τον Υπουργό Χρήστο Σταικούρα για την επίθεση και την σύλληψη των αγροτών στη Φθιώτιδα..”, είπαν οι αγρότες μόλις βγήκαν έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport οι βασικοί μάρτυρες από πλευράς αστυνομίας, δεν πήγαν σήμερα στο δικαστήριο και έτσι δόθηκε νέα αναβολή για την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στη μία το μεσημέρι, στο πλαίσιο πάντα της αυτόφωρης διαδικασίας.

“Εμείς ήμασταν εδώ και ήρθαμε να δικαστούμε, άλλοι απουσίαζαν…”, είπε ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης και συνέχισε:
“Κάποιοι θέλουν να διασύρουν τους αγρότες. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα και θα ‘επισκεφθούμε’ τα γραφεία των βουλευτών της κυβέρνησης στη Φθιώτιδα…”.

Οι αγρότες επίσης κατήγγειλαν την αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος συλληφθέντα, ο οποίος όπως είπαν “δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσει την κατάσταση”.
“Εάν νομίζουν ότι έπιασαν τρομοκράτες κάνουν μεγάλο λάθος…”

Επίσης κάλεσαν τον Χρήστο Σταικούρα, ως συνδετικό κρίκο με την κυβέρνηση όπως είπαν, να τους δώσει απαντήσεις για την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας και τις συλλήψεις.

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα:”Έφαγα το ξύλο της ζωής μου και είμαι κατηγορούμενος” – Βίντεο!

Και στην Κόρινθο χημικά! Τέσσερις προσαγωγές αγροτών – ΒΙΝΤΕΟ

Σέρρες: Ελεύθεροι οι τέσσερις αγρότες που συνελήφθησαν στο μπλόκο των Κερδυλλίων

Λαμία: Έξω από τα δικαστήρια με τα τρακτέρ οι αγρότες – Εκεί και ο Α. Γκλέτσος – ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε