Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι ταξιτζήδες τους έκαναν το μήνα του μέλιτος… ξινό!

Οι ταξιτζήδες τους έκαναν το μήνα του μέλιτος… ξινό!

Απίστευτο το πάθημα ενός ζευγαριού που παντρεύτηκε και αποφάσισε να κάνει μήνα του μέλιτος στην Κρήτη

Η νύφη δεν έβγαλε καν το νυφικό, ούτε και ο γαμπρός το κοστούμι, έφυγαν απευθείας απ’ τη δεξίωση για να πέσουν… πάνω στους ταξιτζήδες που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου (εκεί τους “συνέλαβε και ο “φακός” του cretalive). Αυτό θα πει… γαμήλιο δώρο!

Ήρθαν να ζήσουν το… μύθο της Ελλάδας και αποδείχθηκε ότι από κοντά ο ήλιος, η θάλασσα και η φιλοξενία μπορεί να αποδειχθούν… παραμύθια χάρη σε μια χούφτα ανεγκέφαλους

Το χειρότερο είναι ότι τόσο οι νιόπαντροι όσο και όλοι οι υπόλοιποι τουρίστες πλέον λένε τα χειρότερα και για την Κρήτη και για την Ελλάδα αφού μέσω των καναλιών, του ιντερνετ και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν το μήνυμα να…αποφεύγουν την χώρα μας!

“Ποτέ ξανά Ελλάδα”. Αυτό αναφέρουν δεκάδες τουρίστες σε διαδικτυακές ιστοσελίδες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς υπογραμμίζει ότι η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη και αυτό θα το “εισπράξουμε” από του χρόνου.
Αν κάνετε μία βόλτα στα blogs θα δείτε πως μας υβρίζουν. Λένε ποτέ ξανά Ελλάδα. Υπήρξε μία ανεπανόρθωτη ζημιά και θα φανεί από το καλοκαίρι του 2012. Τώρα έχουν κάνει τις κρατήσεις και έχουν πληρώσει. Είναι δύσκολο να έχουμε ακυρώσεις… του χρόνου όμως;

Διαβάστε επίσης:
Πόλεμος νεύρων από τους ταξιτζήδες – Ανοιγοκλείνουν τη Λ.Μεσογείων

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε