Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Οι… τσάντες – μαϊμού έφεραν χειροπέδες σε δύο γυναίκες στην Κρήτη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο γυναίκες -μια 32χρονης επιχειρηματίας και η 36χρονης που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα της πρώτης- συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, χθες το μεσημέρι.

Η επιχείρηση της 32χρονης διέθετε προς πώληση πλήθος ειδών, κυρίως αξεσουάρ, όλα απομιμήσεις γνωστού επώνυμου οίκου μόδας, όπως διαβάζουμε στο CretaPost.

Αστυνομικοί του Τμήματος Κρυονερίδας, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο της νόμιμης εταιρείας μπήκαν για έλεγχο στο κατάστημα όπου βρήκαν μόνη της την 36χρονη υπάλληλο, η οποία και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία. Τη στιγμή του ελέγχου η 32χρονη ιδιοκτήτρια απουσίαζε, ωστόσο συνελήφθη και εκείνη λίγες ώρες αργότερα.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων, όπως τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, ζώνες, όλα απομίμηση της εν λόγω εταιρείας. Οι δύο συλληφθείσες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε