Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι ζωοκλέφτες πήραν φόρα και επεσαν πάνω στο περιπολικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο λόγος για δύο άνδρες, 42 και 52 ετών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι ήταν μέσα σε φορτηγό, στην Εθνική Οδό Δαμανίων – Μελιδοχωρίου, κοντά στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας, όταν αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο οδηγός αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και με ταχύτητα έπεσε πάνω στο περιπολικό!

Στη συνέχεια, το φορτηγό εξαφανίστηκε με ελιγμούς αλλά οι εντοπίστηκε λίγο αργότερα, εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο χώρου που κρατούσαν τα ζώα τους οι δύο άνδρες.

Από το μαντρί του 42χρονου έλειπε η πινακίδα με τα στοιχεία του που θα έπρεπε να έχει κρεμάσει ενώ στην κτηνοτροφική του δήλωση είχε δηλώσει 390 αιγοπρόβατα ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά 152 αιγοπρόβατα, δηλαδή 238 λιγότερα από τα δηλωθέντα…

Για τον 52χρονο συλληφθέντα διαπιστώθηκε ότι, δεν είχε τοποθετήσει κι εκείνος πινακίδα με τα στοιχεία του στο ποιμνιοστάσιό του και ενώ είχε συνολικά δηλώσει 736 αιγοπρόβατα, βρέθηκαν και καταμετρήθηκαν 373 αιγοπρόβατα, δηλαδή 363 λιγότερα από τα δηλωθέντα.

Μάλιστα, κατά την έρευνα βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιο και ενός 37χρονου που αναζητείται. Μέσα βρέθηκαν 59 αιγοπρόβατα που όπως προέκυψε, ανήκουν σε δύο άνδρες 30 και 37 ετών και σε μια 35χρονη, στους οποίους απιστράφηκαν.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί Ζωοκλοπής, κλοπή & διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Αναζητείται ο 37χρονος συνεργός τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε