Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία -Ανάπηρη κάηκε ζωντανή μπροστά στους γονείς της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγικό δυστύχημα στις στροφές της Παλαιοβούνας – Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και η 17χρονη δεν μπόρεσε να βγει – Οι πυροσβέστες την βρήκαν απανθρακωμένη…

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Σε μια από τις επικίνδυνες στροφές, στην περιοχή Παλαιοβούνα, ο πατέρας που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μετά από τρελή πορεία 200 μέτρων, κατέληξε σε γκρεμό και αμέσως πήρε φωτιά.

Η 17χρονη ανάπηρη ήταν αδύνατο να βγει. Οι φλόγες την τύλιξαν και κάηκε ζωντανή μπροστά στους βαριά τραυματισμένους γονείς της, που πρόλαβαν να πεταχτούν έξω. Δεν μπόρεσαν όμως να βοηθήσουν την άτυχη κόρη τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, μετά από προσπάθειες που κράτησαν σχεδόν μία ώρα. Όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν αργά. Η 17χρονη ήταν ήδη νεκρή. Οι γονείς της, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Πιθανολογείται ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Αβάσταχτος πόνος για το θάνατο νεαρού οδηγού μηχανής

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε