Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ομολογία-σοκ από τη γυναίκα «αράχνη»: «Είχα εκνευριστεί μαζί του»

Ομολογία-σοκ από τη γυναίκα «αράχνη»: «Είχα εκνευριστεί μαζί του»

«Είχα εκνευριστεί πολύ μαζί του. Με εκμεταλλευόταν 10 χρόνια» υποστήριξε η 54χρονη γυναίκα-«αράχνη» στην ομολογία της για την υπόθεση της δολοφονίας και τον ενταφιασμό του 43χρονου επιχειρηματία, συγκλονίζοντας ξανά το πανελλήνιο.

«Με εκμεταλλευόταν 10 χρόνια. Με εξέδιδε σε ηλικιωμένους και δεν μου έδινε χρήματα από την εξαπάτησή τους. Δάνειζε άλλους με υψηλό τόκο. Είχα εκνευριστεί πολύ μαζί του» υποστηρίζει η 54χρονη γυναίκα-«αράχνη» στους αστυνομικούς, προκειμένου να λειάνει το έδαφος για την υπεράσπισή της.

Μετά από μαραθώνια απολογία και ενώ είχε παραδεχθεί τη συμμετοχή της στην δολοφονία του 43χρονου επιχειρηματία, με συνεργό τον 61χρονο σύντροφό της, που πέθανε, όπως υποστηρίζει, από πνευμονικό οίδημα τον περασμένο Σεπτέμβριο, τρεις μήνες μετά τη δολοφονία, απέμενε η υπογραφή της στην κατάθεση ομολογία της.

«Του είχα ρίξει μυοχαλαρωτικό χάπι στην πορτοκαλάδα που ήπιε. Όταν χαλάρωσαν οι αντιστάσεις του, ο σύντροφός μου τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και εγώ με μαχαίρι στο λαιμό» φαίνεται να υποστηρίζει στους αστυνομικούς η αδίστακτη, όπως φαντάζει, γυναίκα, η οποία στη συνέχεια, μαζί με τον –νεκρό πια- σύντροφό της, έβαλαν το θύμα, σε τρύπα που άνοιξαν κάτω από την μπανιέρα του τζακούζι, έβαλαν από πάνω χώμα, πέτρες και άλλα υλικά και έπειτα κάλεσαν τεχνίτες της περιοχής, οι οποίοι και έφτιαξαν τελικά το μπάνιο.

Τον σύντροφό της στην τοπική κοινωνία του Διακοπτού τον παρουσίαζε ως θείο της. Προς το παρόν, σύμφωνα με τους αξιωματικούς, που την ανέκριναν δεν προκύπτει συμμετοχή άλλου προσώπου στη δολοφονία του επιχειρηματία και απόκρυψη των στοιχείων. 

Η 54χρονη λύγισε μετά από μια μέρα ανάκρισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες λίγο μετά τις 10:30 το πρωί άρχισε να συντάσσεται η δικογραφία πράγμα που σημαίνει πως η ίδια υπέγραψε τελικά την ομολογία της. Αρχικά ήταν ανένδοτη. Επέμενε πως δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία και μάλιστα τα “φόρτωνε” όλα σε έναν 38χρονο ομοεθνή της, στον οποίο χρέωνε τόσο τη δολοφονία όσο και τον ενταφιασμό του 43χρονου κάτω από τη ντουζιέρα του σπιτιού όπου διέμενε. 

Στην Ασφάλεια Πατρών έχουν καταθέσει 2 ακόμη πρόσωπα κλειδιά. Ο 51χρονος ενοικιαστής του σπιτιού στο Διακοφτό, τον οποίο βαραίνουν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση εισφορών και ένας Αλβανός που κατά πάσα πιθανότητα, ήταν εκείνος που τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε σημαντικές πληροφορίες για το θέμα.

51χρονος: Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία
Ο 51χρονος είπε στην κατάθεσή του, ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τη στυγερή δολοφονία. “Εγώ απλά νοίκιασα το σπίτι και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα άλλο” φέρεται να είπε στην αστυνομία. Σημαντική όμως ήταν η κατάθεση του δεύτερου ατόμου.
 
“Μου ζήτησαν να γκρεμίσω την μπανιέρα αλλά δεν το έκανα”
Ο ομοεθνής της 54χρονης, είπε στους αστυνομικούς ότι του ζητήθηκε να γκρεμίσει την παλιά μπανιέρα, αλλά δεν το έκανε επειδή διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε η άδεια των ιδιοκτητών για κάτι τέτοιο. Το ίδιο άτομο φέρεται να τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή και να έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την ανατριχιαστική υπόθεση. Πληροφορίες που ουσιαστικά έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε