Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ορεστιάδα: Μαϊμού οι καλόγριες μαϊμού και οι εικόνες!

Ορεστιάδα: Μαϊμού οι καλόγριες μαϊμού και οι εικόνες!

Ευφάνταστη και καλοστημένη η απάτη τεσσάρων γυναικών, με θύματα δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες…

Οι καιροί είναι δύσκολοι και 4 γυναίκες, ηλικίας 39 έως 53 ετών, είχαν βρει τον τρόπο για να κερδίζουν ξεκούραστα χρήματα. Καθημερινά γυρνούσαν στους δρόμους ντυμένες καλόγριες και παντού έλεγαν το ίδιο παραμύθι: ότι πουλάνε προϊόντα, τα οποία μπορεί να κοστίζουν κάτι παραπάνω, αλλά τα κάνουν τα λεφτά τους επειδή είναι από μοναστήρια.

Κάποιοι δεν τσίμπησαν. Κάποιοι άλλοι όμως, έπεσαν στην παγίδα και πλήρωσαν για να αγοράσουν εικόνες και κομποσκοίνια, σίγουροι ότι προέρχονταν από μοναστήρια. Γι’ αυτό άλλωστε τους διαβεβαίωναν οι “καλόγριες”.

Κάποιοι υποψιάστηκαν ότι κάτι τρέχει με τις καλόγριες και απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Αυτή, ήταν και η αρχή του τέλους για τη δράση τους. Οι αστυνομικοί έμαθαν που πλασάρουν τα προϊόντα τους οι καλόγριες και πήγαν ως πελάτες.

Μία από τις γυναίκες ξεκίνησε το γνωστό παραμυθάκι: ότι δήθεν τα προϊόντα προέρχονται από μοναστήρια… Τότε ο αστυνομικός που φορούσε πολιτικά της αποκάλυψε την ταυτότητά του και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο τμήμα. Εκεί αποκαλύφθηκαν όλα…

Πλέον οι 4 “καλόγριες” θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε