Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ουρές και ένταση στη Θεσσαλονίκη για λίγο κρέας [pics, vid]

ΦΩΤΟ από το thousandnews
ΦΩΤΟ από το thousandnews

Ουρές πολλών μέτρων δημιουργήθηκαν από το πρωί έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, όταν εκατοντάδες δικαιούχοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πήγαν εκεί για να πάρουν τρόφιμα, που διανέμονται δωρεάν στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής”.

Από τον συνωστισμό μάλιστα υπήρξαν και οι μικροεντάσεις, ενώ δεν έλλειψαν και οι καθυστερήσεις, κάτι που προκάλεσε την δυσανασχέτηση πολλών πολιτών που βρέθηκαν εκεί.

Να σημειωθεί πως η ενέργεια αυτή γίνεται μετά από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ στους δικαιούχους διανείμουν νωπά τρόφιμα (κρέας, τυρί, κασέρι, φρούτα). Συγκεκριμένα όλα είναι είδη παντοπωλείου και δόθηκαν 15 κιλά για μονομελής, 30 κιλά για διμελής οικογένειες.

Η διανομή ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις 9.00 έως 14.00, όμως λόγω των καθυστερήσεων αυτό πήρε παράταση μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες.

Πηγή: ThousandNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε