Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ψάχνουν τους ληστές των ηλικιωμένων – Μπλόκα σε όλη τη Φθιώτιδα

Ψάχνουν τους ληστές των ηλικιωμένων – Μπλόκα σε όλη τη Φθιώτιδα

Νυχτερινά μπλόκα και εξορμήσεις σε όλο το νομό για τη συμμορία που μπαίνει στα σπίτια, χτυπάει και ληστεύει, κυρίως ηλικιωμένους…

Ειδική ομάδα από άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας έχει συστήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, η οποία “οργώνει” τον νομό για τον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας, που τους τελευταίους μήνες έχει χτυπήσει αρκετές φορές στην περιοχή του Δομοκού, της Δυτικής Φθιώτιδας και όχι μόνο.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με μια συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα, η οποία ίσως να κατοικοεδρεύει σε όμορο νομό, να έρχεται να “χτυπά” και να εξαφανίζεται.

Οι εξορμήσεις και οι σαρωτικοί έλεγχοι της αστυνομίας τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και οι συνεχείς περιπολίες της ειδικής ομάδας, φαίνεται πως έχουν αναγκάσει τους ληστές να “λουφάξουν”, αφού η τελευταία “εμφάνισή” τους ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου 23/6 στη Ξυνιάδα Δομοκού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα μέλη της συμμορίας θα κάνουν το μοιραίο λάθος και ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν αντιμέτωποι σε κάποιο μπλόκο.

Όπως είπε στο LamiaReport αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., είναι πολύ σημαντικό οι κάτοικοι στα χωριά να είναι υποψιασμένοι και αν δουν τη νύχτα ύποπτο αυτοκίνητο ή ύποπτες κινήσεις ατόμων να ειδοποιήσουν αμέσως την άμεση δράση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε