Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

«Παγώνει» προσωρινά, όπως όλα δείχνουν, η έρευνα της κύριας ανάκρισης για την πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το Cretalive, υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων και όσο η υπόθεση μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, κρίνεται σκόπιμο να μην ξεκινήσουν άμεσα οι καταθέσεις παιδιών-θυμάτων της διεστραμμένης δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη προκειμένου να μην στοχοποιηθούν.

Εκτιμάται ότι οι πρώτες καταθέσεις θα ληφθούν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μόλις καταλαγιάσει ο μεγάλος θόρυβος.

Άλλωστε στην παρούσα φάση η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα, χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία που διαβίβασε η Ασφάλεια Ρεθύμνου για την πολύκροτη υπόθεση.

Παράλληλα γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσουν την απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας, τίθεται σε λειτουργία καθημερινά, με πρωτοβουλία του Δήμου σύμφωνα με τo Flashnews.

Στη γραμμή 28310 20799, παιδιά και οι οικογένειές τους που υπέστησαν τις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου, θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με εξειδικευμένους ψυχολόγους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε