Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παρέμβαση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες με τα εκρηκτικά στην Κρήτη

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Εν μέσω διαμαρτυριών από συγχωριανούς τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λασιθίου οι συλληφθέντες για τις ποσότητες εκρηκτικών που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές την ημέρα του Πάσχα, στην περιοχή της Κριτσάς.

Οι κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη. Σημειώνεται ότι σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρει:

“Η απόφαση για την προφυλάκιση των συμπολιτών μας εξέπληξε την τοπική κοινωνία. Δεν κρίνουμε την απόφαση των αρμοδίων λειτουργών. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι συμπολίτες συμμετείχαν σ’ ένα έθιμο χρόνων, ότι παρουσιάστηκαν από μόνοι τους στην αστυνομία κατόπιν υπόδειξης των επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης και κατά γενική ομολογία οι συγκεκριμένοι δεν έχουν δείξει σημεία παραβατικότητας.

Χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το σκεπτικό της παραπομπής, το γεγονός της αντιμετώπισης των συγκεκριμένων συμπολιτών μας με όρους κατοχής εκρηκτικών, είναι τουλάχιστον υπερβολικό”.

Πηγή: cretalive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε