Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάρος: Σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στην αρραβωνιαστικιά του – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Σπαρακτικά μηνύματα στο facebook και αβάσταχτος πόνος για τους γονείς και τους στενούς συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού…

Διαλυμένοι κυριολεκτικά οι γονείς του Γιώργος και Στέλλα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν στο βαρύ τους πένθος, αδυνατώντας να καταλάβουν ακόμα γιατί ο Θεός τους έδωσε τόσο βαρύ και ασήκωτο σταυρό να σηκώσουν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Παράλληλα εκφράζουν, μέσα από τον πόνο και τον θρήνο τους για το παλικάρι που έχασαν, την αγανάκτησή τους. «Το παλικάρι μας χάθηκε το πρωί του Σαββάτου και το θάψαμε μετά από τέσσερις μέρες, την Τρίτη, γιατί μας είπαν πως έπρεπε να γίνει νεκροψία, αλλά επειδή η ιατροδικαστής βρισκόταν σε άδεια έπρεπε να στείλουν στην Αθήνα, να γίνει εκεί η νεκροψία και να γυρίσει πίσω για την ταφή».

Τα αναφιλητά πνίγουν τις φωνές τους. «Ταλαιπωρήσανε το παιδί μας. Ταλαιπωρήσανε την ψυχούλα του. Τι θα πει «είχε άδεια η ιατροδικαστής;» δεν θα έπρεπε να υπήρχε άλλος στη θέση της;»
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

«Ανησυχήσαμε γιατί κόντευε επτά το πρωί και δεν είχε έλθει. Ήταν επτά παρά δέκα και τον πήρα στο κινητό», λέει ο πατέρας του και δείχνει το κινητό και την ώρα. «Το σήκωσε. Μας είπε να μην ανησυχούμε γιατί ήταν στο δρόμο και ερχόταν. Στις επτά και δέκα μας πήραν από το Νοσοκομείο και μας είπαν πως το παιδί μας σκοτώθηκε».

Οι λέξεις πνίγονται από τους λυγμούς. «Είχε τη μηχανή στο συνεργείο και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να την πάρει την Παρασκευή. Την πήρε με σκοπό να πάει στην Πάρο, στην αρραβωνιαστικιά του. Και η μηχανή αυτή ήταν μια από τις μεγάλες του αγάπες. Δεν πρόλαβε, τον πρόλαβε ο θάνατος και μας τον πήρε. Τον τριγύριζε από μικρός. Στα οκτώ του χρόνια το μικρό ποδήλατο που είχε ντελαπάρισε σε μια πέτρα, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Από τα δόντια του χάρου τον γλυτώσαμε τότε. Τώρα δεν ήταν το ίδιο, τον πήρε».
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού ευχαριστούν τον μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β΄ . «Μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Απάλυνε τον πόνο μας και στάθηκε δίπλα μας τις ώρες τις δύσκολες της δοκιμασίας μας, ας είναι ευλογημένος από τον Θεό»

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρό το παιδί του στο γραφείο που εργαζόταν – Σπαραγμός για τον άτυχο λογιστή!

Μαγνησία: Νέος θάνατος στο μπάνιο – Η θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας με 151 πνιγμούς το φετινό καλοκαίρι (Βίντεο)!

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους επιβάτες του ”European Express” – Ενημερώθηκε εισαγγελέας και σχηματίζεται δικογραφία (Φωτό)!

Αγρίνιο: Ο εφιάλτης της γυναίκας ξεκίνησε λίγο πριν φτάσει στο σπίτι – Η απόπειρα βιασμού προκαλεί οργή και φόβο!

Ηράκλειο: Το αδέσποτο σκυλάκι που την πλησίασε δεν είχε όρεξη για παιχνίδια – Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα!

Εύβοια: Η απίστευτη ιστορία αγάπης της νύφης και του γαμπρού – Δείτε το βίντεο του γάμου που συγκίνησε τους πάντες!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε