Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Αφγανοί ”στρίμωξαν” ανήλικες -Έτρεχαν για να γλιτώσουν το βιασμό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φόβος και τρόμος έγιναν ομάδες αλλοδαπών, για δύο νεαρές από την Πάτρα, οι οποίες σε δύο διαφορετικά περιστατικά έπεσαν θύματα απόπειρας βιασμού!

Στη μία περίπτωση η νεαρή συνοδευόταν από τον φίλο της, ενώ και στις δύο υποθέσεις τα κορίτσια γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα. Το ζευγάρι, ένας 17χρονος και μία συνομήλική του είχαν πάει σινεμά και μετά την παράσταση επέστρεφαν για να μπουν στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο στενό δρομάκι πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Ο νεαρός είδε από μακριά ότι προς το μέρος τους πλησίαζε μία ομάδα τριών μελαμψών μεταναστών. Ενστικτωδώς αντελήφθη τον κίνδυνο και ζήτησε από την κοπέλα του να επιταχύνει το βήμα της για να φθάσουν εγκαίρως στο αυτοκίνητο. Σχεδόν ταυτόχρονα όμως έφθασαν και οι αλλοδαποί οι οποίοι άρχισαν να τους λένε κάτι στη γλώσσα τους και να απλώνουν τα χέρια τους δείχνοντας το νεαρό κορίτσι και τη μίνι φούστα που φορούσε.

Το ευτύχημα ήταν ότι ο νεαρός άνδρας είχε προλάβει να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από μακριά και να ανοίξει την πόρτα για να βάλει μέσα την κοπέλα του. Στη συνέχεια σπρώχνοντας τους μετανάστες κατόρθωσε να πλησιάσει και την πόρτα του οδηγού και να μπει κι εκείνος μέσα κλειδώνοντας γρήγορα τις πόρτες του οχήματος. Όμως ακόμα και όταν έβαλε μπροστά τη μηχανή και προσπάθησε να φύγει, οι δύο αλλοδαποί στάθηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο και ο τρίτος – σύμφωνα με το dete.gr – είχε σκαρφαλώσει στο καπό από την πλευρά του συνοδηγού και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την νεαρή. Τελικά, ο 18χρονος μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει προτού συμβούν τα χειρότερα…

Στο δεύτερο περιστατικό, το παρ’ ολίγο θύμα βιασμού ήταν μία 16χρονη μαθήτρια και το συμβάν έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και σε ώρα που ακόμα υπήρχε κίνηση! Η νεαρή είχε φύγει από το φροντιστήριό της και κατευθυνόταν προς την άνω πόλη περπατώντας στην Υψηλάντου από Παντανάσσης προς Πατρέως.

Μπροστά της εμφανίστηκαν δύο αλλοδαποί – πιθανότατα Αφγανοί – στριμώχνοντάς την στη γωνία προς τις σκάλες της Πατρέως. Το ανήλικο κορίτσι φώναξε για βοήθεια και ήταν σωτήριο το γεγονός ότι την ίδια στιγμή περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας ο οποίος κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, έβαλε συναγερμό και άρχισε να καταδιώκει τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: ”Βίασε τη 14χρονη κόρη μας”-Η ανήλικη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Αχαϊα:Άγριο ξύλο σε βίντεο κλαμπ, για τα μάτια μιας γυναίκας-Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε