Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα: “Ανύπαντρες μητέρες” για το… επίδομα!

Πάτρα: “Ανύπαντρες μητέρες” για το… επίδομα!

Σε…πρωτεύουσα των άγαμων μητέρων έχει αναδειχθεί ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας όπου στη σχετική λίστα με τις δικαιούχους επιδομάτων βρίσκονται εκατοντάδες γυναίκες της περιοχής.

Σύμφωνα με το patrastimes, στη συντριπτικής τους πλειοψηφία είναι τσιγγάνες οι οποίες παρόλο που περνάνε με τον αγαπημένο τους τα σκαλιά της εκκλησίας, στη συνέχεια δεν δηλώνουν το γάμο, με αποτέλεσμα αμέσως μόλις γεννήσουν να υποβάλλουν δικαιολογητικά και να κατατάσσονται στην κατηγορία των άγαμων μητέρων.

Κύκλοι των αρμόδιων υπουργείων ήδη ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και εξετάζουν το ενδεχόμενο, πίσω από αυτή τη βιομηχανία να κρύβονται και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η περιοχή της Κάτω Αχαϊας και περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας , αναδεικνύονται σε «πρωταθλήτριες» μονογονεϊκών οικογενειών, με αποτέλεσμα για το πρώτο παιδί να εισπράττεται ποσό που αντιστοιχεί στα 450€ και για κάθε ένα που ακολουθεί να υπάρχει προσαύξηση 100€.

Το φαινόμενο εντοπίζεται πολύ περισσότερο σε νεαρά ζευγάρια τσιγγάνων, τα οποία έχουν ενημερωθεί για τα οφέλη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποκτούν πολλά παιδιά, εξασφαλίζουν ένα καλό επιπλέον εισόδημα

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την “φάμπρικα”… παραγωγής άγαμων μητέρων στην περιοχή να κρύβονται άτομα που μέσα από τα πόστα που κατέχουν καθοδηγούν τα νέα – κατά κύριο λόγο – ζευγάρια, τα οποία ενδεχομένως να έχουν δώσει και την σχετική μίζα.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εγκλωβισμένοι στην Ουγγαρία μαθητές από τη Λάρισα

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Άρτα: Τον χώρισε και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε