Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Απείλησε τον δήμαρχο πως θα του σπάσει το κεφάλι!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Απίστευτες κόντρες στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας με πρωταγωνιστές κυρίως τον δήμαρχο και τον ανεξάρτητο -πλέον- δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Παπαγιαβή…

 

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Δημαράς ανέφερε πως κάποιοι εγκατέλειψαν την παράταξη επειδή δεν τους δόθηκαν οφίτσια, ενώ φέρεται να επέκρινε και εκείνους που στο παρελθόν είχαν δηλώσει ότι έβαλαν τα λεφτά τους για να βοηθήσουν την παράταξη!

Με το που άκουσε όλα αυτά ο κ. Παπαγιαβής, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής είχε δηλώσει την παραίτησή του από την παράταξη Δημαρά έγινε πυρ και μανία! Σύμφωνα με το dete.gr, τινάχτηκε από τη θέση του και άρχισε να φωνάζει: “Μην σε ξανακούσω να λες για μένα ότι έφυγα από την παράταξη επειδή δεν μου έδωσε θέση, εγώ είμαι της σχολής Παναγούλη και θα σου σπάσω το κεφάλι”!

Στη συνέχεια “στόλισε” τον Δήμαρχο και με άλλα… κοσμητικά επίθετα και χαρακτηρισμούς. Ο κ. Δημαράς διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε στον κ. Παπαγιαβή, γιατί διαφορετικά θα είχαμε σύρραξη.

Χθες πάντως με γραπτή του δήλωση ζήτησε συγγνώμη από τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για την “διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Συμβουλίου από την έκρηξη οργής του που προήλθε από την ιταμή πρόκληση του Δημάρχου”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε