Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Αστυνομικοί σκότωσαν ”πιτ μπουλ” για να πιάσουν έμπορο ναρκωτικών!

Πάτρα: Αστυνομικοί σκότωσαν ”πιτ μπουλ” για να πιάσουν έμπορο ναρκωτικών!

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 31χρονου στην Πάτρα, που κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, αφού οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πυροβόλησαν και σκότωσαν τον σκύλο του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 31χρονος κατέχει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τον εντόπισαν χθες το μεσημέρι την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ο 31χρονος έτρεξε πίσω προς το σπίτι του, πετώντας σε διπλανό οικόπεδο μια σακούλα που περιείχε κοκαΐνη, συνολικού βάρους 64,5 γραμμαρίων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκύλος του 31χρονου, ράτσας ”πιτ μπουλ”, επιτέθηκε προς άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι, προκειμένου αποφύγουν τυχόν τραυματισμό τους, πυροβόλησαν μία φορά κατά του σκύλου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν στην συνέχεια τον σκύλο σε κτηνίατρο, αλλά το ζώο έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα γυάλινο βάζο που περιείχε κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε 11 φυσίγγια και ένα κενό γεμιστήρα όπλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε