Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτός είναι ο προπονητής ολυμπιονικών που συνελήφθη για ληστεία – Σάλος από τις αποκαλύψεις!

Δεξιά στη φωτογραφία ο κατηγορούμενος προπονητής - ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso
Δεξιά στη φωτογραφία ο κατηγορούμενος προπονητής - ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso

Οι αποκαλύψεις για τον πασίγνωστο προπονητή έχουν γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη, αλλά και στο facebook που έχουν ανέβει οι φωτογραφίες του…

Προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα έλαβε ο 49χρονος Πατρινός προπονητής και οι φερόμενοι συνεργοί του για την απόπειρα ληστείας σε βάρος 66χρονου. Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος και ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Πρόκειται για προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, της εθνικής ομάδας και μάλιστα προπονητή πρωταθλητών και ολυμπιονικών. Ο ίδιος διατηρεί σχολή στην Πάτρα από τις καλύτερες στο είδος και μάλιστα η δουλειά του στα παιδιά ήταν καταπληκτική.

Ο 49χρονος προπονητής γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του ενώ στο internet κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες του, φορώντας τη στολή της Εθνικής Ομάδας.

Δεξιά στη φωτογραφία ο κατηγορούμενος προπονητής - ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso
ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Espresso

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής ήταν ο “καθοδηγητής” των τριών αλλοδαπών που εισέβαλαν στο σπίτι του 66χρονου στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Ακτή Δυμαίων, με πτυσσόμενη σκάλα. Έγιναν όμως αντιληπτοί και ακολούθησε συμπλοκή με τον 66χρονο, τον οποίο και χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, εντόπισε μετά από καταδίωξη τους δράστες, στο σημείο όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο με το οποίο θα επιχειρούσαν να φύγουν και τους συνέλαβε.

Στη διάρκεια της προανάκρισης και εξετάζοντας τις κλήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα έφθασαν στον 49χρονο ο οποίος φέρεται να τους έφερε στην Πάτρα με σκοπό τη διάπραξη της ληστείας και να τους καθοδηγούσε.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε