Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Ένστολος ζιγκολό “αναστατώνει” τις γυναίκες

Μετά τον ταξιτζή σε ρόλο ζιγκολό που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες, έχουμε και την περίπτωση του… ένστολου που έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή, αλλά με το… αζημίωτο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος”, πρόκειται για έναν καλοστεκούμενο σαρανταπεντάρη, αρκετά αρρενωπό. Όπως λένε μάλιστα οι καταγγέλλουσες, οι οποίες απευθύνθηκαν στον «Κόσμο» δίνοντας μάλιστα αρκετά στοιχεία, ο συγκεκριμένος είναι ψηλός και αρκετά όμορφος.
 
«Δεν περνά καθόλου απαρατήρητος, αν τον δεις στο δρόμο, και το κυριότερο είναι ότι ξέρει να μιλάει στις γυναίκες. Σε γοητεύει αμέσως…», αναφέρει με χαρακτηριστικό τρόπο η μία εξ αυτών. Και τονίζουν ότι στην αρχή εμφανίζεται σαν «άγγελος» αλλά μετά από λίγο εκείνες δεν μπορούν να ξεφύγουν ενώ στο μεταξύ ο ίδιος τους παίρνει χρήματα με εκβιαστικό τρόπο.
 
Τα θύματά του είναι γυναίκες με οικονομική ανεξαρτησία, είτε οι ίδιες, είτε οι σύζυγοί τους. Για τον πρώτο μήνα όλα κυλούν ομαλά και οι γυναίκες ζουν ένα πραγματικό «όνειρο» μαζί του. Μετά όμως αρχίζει το μαρτύριο. Επικαλείται διάφορα προβλήματα που του προκύπτουν και ζητά χρήματα. Σε πολλές περιπτώσεις αποφεύγει να ζητήσει αλλά μιλά με τρόπο τέτοιο που οι γυναίκες θα προσφερθούν από μόνες τους να βοηθήσουν. Παίρνει τα πρώτα χρήματα και συνεχίζει μέχρι που αποκαλύπτεται η πραγματική του πρόθεση. Να παίρνει δηλαδή χρήματα όποτε χρειάζεται και αυτό πάντοτε με την απειλή ότι η πληροφορία για την ύπαρξη της παράνομης σχέσης που είχαν οι γυναίκες μαζί του θα φθάσει κατευθείαν στα αυτιά των απατημένων συζύγων. Και για όλα αυτά, βέβαια, επιστρατεύονται φωτογραφίες σε κινητά τηλέφωνα (των παράνομων ζευγαριών, ακόμα και από άκρως προσωπικές στιγμές) καθώς και άλλα ντοκουμέντα!
 
Και η γυναίκα του στο… κόλπο!
 
Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι στο κόλπο είναι και η γυναίκα του. Στην οποία μία από τα «θύματα» απευθύνθηκε θέλοντας να τον εκβιάσει για να τον κάνει με την απειλεί άλλο, όμως, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του δεν… έπεσε από τα σύννεφα. Αντιθέτως μάλιστα, έδειξε όχι μόνο να μην εκνευρίζεται με τον άνδρα της, αλλά να τον στηρίζει σε απόλυτο βαθμό. Μέχρι που την ξαπόστειλε από το σπίτι της, λέγοντάς της «ότι σου έκανε ο άνδρας μου, καλά στο έκανε, αφού τα θελες…»!
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε