Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Ένταση στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Ένταση στο χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2012 | 20:51
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2012 | 18:39

Σε κλείδωμα της πόρτας εισόδου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησαν το απόγευμα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, στο χώρο επικράτησε ένταση και τελικά, η συνεδρίαση οδηγήθηκε σε αναβολή.

Από νωρίς στο χώρο βρίσκονταν εργαζόμενοι του Δήμου, μόνιμοι αλλά και συμβασιούχοι, κυρίως οι πενταμηνίτες που έχουν ξεκινήσει από χθες τις κινητοποιήσεις τους.
Όπως ανέφεραν θα συνεχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους μέχρι να βρουν το δίκιο τους και να πληρωθούν και κυρίως όταν σταματήσει ο εμπαιγμός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν από τη δημοτική Αρχή.

Όπως είπε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος των πενταμηνιτών συμβασιούχων Αγγελική Ορφανού "αυτή τη στιγμή 320 άτομα δεν έχουν λάβει τα χρήματά τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε λεφτά για τίποτα, μας κόβουν το ρεύμα. Δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε πλέον σαν οικογένειες. Μας κλέβουν συνεχώς την αξιοπρέπειά μας. Δεν μπορούμε όλο αυτό να το ανεχτούμε".

Αύριο το πρωί θα έχουν συνάντηση στις 8 π.μ. στο Δημαρχείο.Οι εργαζόμενοι νωρίτερα είχαν κάνει μηχανοκίνητη πορεία με απορριματοφόρα και άλλα οχήματα, διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας.

Διαβάστε ακομα:

Πάτρα: Αντί να βρίσκεται στο σχολείο, περίμενε ''ζαρωμένος'' στα δικαστήρια!Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο