Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο με εξαγριωμένους εργαζόμενους

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Tην είσοδο του παλαιού Συνεδριακού του ΟΛΠΑ όπου γίνεται το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο απέκλεισαν εργαζόμενοι του Δήμου, σε μια ακόμα προσπάθεια να “μπλοκάρουν” την συζήτηση για το θέμα του εργοστασίου απορριμμάτων.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην κατασκευή του εργοστασίου μέσω ΣΔΙΤ, καθώς, όπως υποστηρίζουν αυτό θα οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και σε απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων.

Ενώ λοιπόν οι εργαζόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Συνεδριακού, οι δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στο χώρο από πίσω πόρτα του κτιρίου, όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes.

Μάλιστα, σύμφωνα με το PatrasTimes, για να μπουν στην αίθουσα οι δημοτικοί σύμβουλοι και να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, έσπασαν την πλαϊνή πόρτα αφού αυτή ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να ανοίξει.
Ετσι στην κυριολεξία την έβγαλαν ολόκληρη από τους μεντεσέδες, και μετά την τοποθέτησαν πρόχειρα, με αποτέλεσμα να πέσει κατά την αρχή της συνεδρίασης και να ακουστεί ένας δυνατός θόρυβος.

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Τελικά, κατά πλειοψηφία πέρασε τελικά το κατεπείγον θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων της Πάτρας…
Σε μια, αν μη τι άλλο, επεισοδιακή συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμα:

Έλεος! Έκλεψαν τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του γηροκομείου στην Πάτρα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε