Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Ερωτευμένη με τον Πολάκη η γιατρός – πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών [pics]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η πτυχιούχος γιατρός που πρωταγωνιστεί πλέον σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Η Αφροδίτη Αδάμη δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ

και όπως λέει κάποια στιγμή θέλει να γίνει βουλευτής του κόμματος. ”Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου” λέει στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα Κόσμος. Η ίδια αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες για την πολιτική καθώς όπως λέει αυτή μπορεί να περιμένει για την ώρα…

ΦΩΤΟ από dete.gr
Ποια είναι η Αφροδίτη Αδάμη

Πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς), ωστόσο άφησε τους ψυχρούς θαλάμους των νοσοκομείων και τα κρεβάτια των ασθενών και… προτίμησε άλλα. Πιο καυτά! Στα οποία ξαπλώνει πλέον ως πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες σκληρού περιεχομένου. Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ονειρεύεται να γίνει στάρ και -όπως λέει η ίδια- να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

«Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο ο έρωτας ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να το κάνω με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα» λέει, μεταξύ άλλων! Κάπως έτσι άρχισε να γυρίζει ερασιτεχνικά βίντεο με τον σύντροφό της, τα οποία στη συνέχεια παρακολουθούσαν και βίωναν την απόλυτη ηδονή. «Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου στην εταιρεία του Σειρηνάκη. Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στον χώρο».

ΦΩΤΟ από dete.gr

Η Αφροδίτη επισημαίνει ότι κουράστηκε πολύ κατά τη διάρκεια των πρώτων γυρισμάτων: «Για κάθε σκηνή κάναμε γυρίσματα που κρατούσαν 6 ώρες. Ήταν εξαντλητικά, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που όλα πήγαν όπως τα θέλαμε». Σε ερώτηση για το αν άφησε την ιατρική λόγω οικονομικών προβλημάτων, η απάντησή της είναι αφοπλιστική:
«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το έκανα γιατί μου αρέσει. Πάντα μου άρεσε να είμαι αρεστή και να τρελαίνω τους άντρες».

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε