Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Γιαγιά επιτίθεται σε ζαχαροπλάστη γιατί μαζεύει ποντίκια στο μαγαζί του!

“Έβγαζε έξω τα βούτυρα και τα τυριά, βρωμούσε όλη η γειτονιά. Είχαν μαζευτεί ποντίκια από τις μυρωδιές”, υποστηρίζει η γιαγιά.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης της πόλης της Πάτρας έκανε μήνυση σε γειτόνισσά του με την κατηγορία πως του επιτέθηκε φραστικά “τρομάζοντας” τόσο τον ίδιο όσο και τους δύο ενήλικες γιούς του. Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά από καταγγελία της γυναίκας για έλλειψη καθαριότητας στο πεζοδρόμιο!

Η γιαγιά υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστειου άφηνε βούτυρα και άλλα υλικά ζαχαροπλαστικής έξω από το κατάστημα και γινόντουσαν πόλος έλξης για τα ποντίκια. Έτσι αναγκάστηκε να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές και οι δυό τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια της πόλης.

“Με απείλησε και με έβρισε, φοβήθηκα για την ίδια μου τη ζωή”, δήλωσε ο ζαχαροπλάστης σύμφωνα με το dete.gr ενώ συμπλήρωσε ότι η γειτόνισσα τον “περιέλουσε” με απρεπείς χαρακτηρισμούς όπως: “μαλ… θα σου κλείσω το μαγαζί”. Ο γιος του καταστηματάρχη επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του πατέρα του με την κατάθεσή του.

Όσον αφορά την γιαγιά, κατέθεσε αγανακτισμένη: “Έβγαζε έξω τα βούτυρα και τα τυριά, βρωμούσε όλη η γειτονιά. Είχαν μαζευτεί ποντίκια από τις μυρωδιές… πώς να τον φοβίσω ήμουν μόνη και ήταν μαζί με τους δύο γιους του; Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να απευθυνθώ στις αρμόδιες Αρχές”.

Σημειώνουμε ότι οι δύο γείτονες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται στα δικαστήρια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε