Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Η έκπληξη για τον γαμπρό και τη νύφη ήρθε στο τέλος του γάμου τους – Δείτε τι ακριβώς έγινε [vid]!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Γαμπρός και νύφη έφτασαν μαζί στην εκκλησία με βέσπα. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή σε ένα γάμο απρόβλεπτο γεμάτο εκπλήξεις…

Γαμπρός και νύφη έφθασαν με βέσπα στο δημαρχείο! Αν και φήμες ήθελαν τον γαμπρό να ξυρίζεται πριν τον γάμο ο Γιώργος Στυλιανός δεν έκανε την έκπληξη! Καβάλησε την κλασσική του βέσπα και ακολούθησε την καρδιά του μαζί με την αγαπημένη του Αριάννα Βελαστή. Πλήθος συγγενών και φίλων τους περίμενε στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας. Μες στην τρελή χαρά το ζευγάρι, με τον γνωστό Πατρινό d’j να φορά σακάκι και την Αριάννα να έχει επιλέξει ένα λευκό δαντελένιο σύνολο το οποίο κατά γενική ομολογία έκλεψε την παράσταση! Το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς ενώ τις βέρες άλλαξαν οι Χρήστος Συρίμπεης (μουσικός παραγωγός και ξάδελφος του γαμπρού) και η Αρχοντούλα Λυκούδη (φίλη της νύφης).

Υπήρχε όμως και έκπληξη στον γάμο. Ο γνωστός Ζακυνθινός τροβαδούρος τους περίμενε με μία μοναδική σύνθεσή του, εξαιρετικά αφιερωμένη στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Δείτε στο βίντεο μετά το 01.30..

Πηγή: dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε