Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Η γιορτή του Αγίου Ανδρέα – Πλήθη πιστών στην εκκλησία (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κορυφώνονται σήμερα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα…

Από νωρίς το πρωί χιλιάδες πιστών συρρέουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να προσκυνήσουν την Τίμια Κάρα, το Σταυρό του Μαρτυρίου και την εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα. Κατάμεστος ήταν ο ναός κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινός το απόγευμα της Κυριακής, ενώ όλη την χθεσινή ημέρα πλήθος πιστών προσέτρεχαν να προσκυνήσουν και να ζητήσουν τη χάρη του Αγίου. Πλήθος πιστών παρέστη και στην νυχτερινή Λειτουργία, η οποία ολοκληρώθηκε στη 01.30.

Η αναπληρώτρια Υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση, ενώ θα «παρελάσουν» από την Πάτρα και οι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αχαϊα, και Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε στο www.dogma.gr για το θαύμα του Αποστόλου Ανδρέα
Η ιστορία του Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέα
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, ο α΄ επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ, Γιάννης Λαϊνιώτης, θα εκπροσωπήσει το Κίνημα και την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου. Στην Πάτρα για την εορτή του Πολιούχου θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Διαβάστε στο www.dogma.gr για το θαύμα του Αποστόλου Ανδρέα
Η ιστορία του Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέα

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε