Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα: Ιδιώτης δίνει λύση στον απελπισμένο πατέρα με τα 10 παιδιά

ΦΩΤΟ από FOTOLIA

Η κυρία Μελίνα Εμφιετζόγλου, σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία, ενημέρωσε το Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά ότι θα αναλάβει να βοηθήσει την οικογένεια του 45χρονου, νοικιάζοντας ένα σπίτι και αναλαμβάνοντας τα έξοδά του (ενοίκιο, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, κοινόχρηστα κ.α.), τα οποία θα πληρώνει η ίδια, για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η βοήθεια, ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και της απόφασης του πατέρα, να στείλει 4 από τα παιδιά του σε ίδρυμα γιατί δε μπορούσε να τα θρέψει.

Σε ανακοίνωσή του πάντως, ο Δήμος Πατρέων φροντίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το θέμα.

Λέει στην ανακοίνωση ότι “εδώ και μερικούς μήνες, επικοινώνησαν με την Αντιδημαρχία οι ίδιοι οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα, η οποία ζήτησε τη βοήθειά μας και ειδικότερα, να μπουν σε ιδρύματα τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Αρχικά δόθηκαν τρόφιμα και ρούχα, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για να μείνουν. Τους προσφέρθηκε επίσης, οικονομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ τους προτάθηκε, να μπουν τα μικρά παιδιά,στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Η πρόεδρος του Ανατολικού Διαμερίσματος, κυρία Κανέλλα Σολωμού, απλώς προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, στο να μεταφερθούν τα τέσσερα παιδιά στο ίδρυμα, χωρίς ωστόσο αυτό το σκέλος της βοήθειας και της υποστήριξης, να είναι αρμοδιότητα του Δήμου.
Από την πλευρά του δε, ο Δήμος Πατρέων, ήταν και είναι στη διάθεση των γονιών, ακόμα και στο να βρουν εργασία στον 45χρονο πατέρα, στον ιδιωτικό τομέα”…

Διαβάστε ακόμα:
Πάτρα: Δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και τα δίνει σε ίδρυμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε