Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Ξεκίνησε η πορεία κατά της ανεργίας μέχρι το Σύνταγμα! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ξεκίνησε η πορεία κατά της ανεργίας μέχρι το Σύνταγμα! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες Πατρινών και όχι μόνο συμμετέχουν στη διαδρομή αγώνα κατά της ανεργίας, που ξεκίνησε σήμερα στις 9 το πρωϊ από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με τελικό προορισμό την πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής. 

“Τα 220 χιλιόμετρα της πορείας μας σε 8 ημέρες, είναι δρόμος συμμετοχής, διαμαρτυρίας, διεκδίκησης. Εναντιωνόμαστε στην αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων χθες και σήμερα, αυτών που κάνουν κουμάντο στην οικονομία” έδωσε το στίγμα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και συνέχισε:  “Διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα. Άμεσα μέτρα  προστασίας των ανέργων. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή των ανέργων, η φωνή των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νεολαίας”

Το “λαϊκό ποτάμι” , όπως αποκαλεί την πορεία ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων το tempo24.gr, εντόπισε σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων, όπως τους Νίκο Τζανάκο, Βίβιαν Σαμούρη, Χρήστο Πατούχα, τον πρώην αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, τον Αχαιό βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, το πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτη Σκέντζο και εκπροσώπους από το πλήθος των σωματείων και συλλόγων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διαδρομή αγώνα που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων.

 

πηγή: tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε