Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Μετά τη δολοφονία της μάνας, χωρίζουν τα 5 αδέρφια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την επιμέλεια στη γιαγιά τους στη Σερβία έδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας, για τα δύο παιδιά της 37χρονης που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τα χέρια του συντρόφου της μέσα στο καφενείο που διατηρούσε στην περιοχή της Αγυιάς.

Η απόφαση αυτή ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ουσιαστικά αναθέτει τη γονική μέριμνα και την επιμέλεια των παιδιών στην μητέρα της άτυχης γυναίκας, ενώ διορίζει την εποπτεία αυτής στο Συμβούλιο Επιτροπείας των Ανηλίκων στην πόλη Νις της Σερβίας.

Η στυγερή δολοφονία της άτυχης Σέρβας με 64 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, είχε γίνει το πρωί της 22ας Ιουνίου στο κατάστημα της οδού Νοταρά. Ο δράστης είχε δηλώσει πως θόλωσε από την παθολογική ζήλια που έτρεφε για τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, καθώς φοβήθηκε πως θα τα έπαιρνε μακριά του και έτσι πήρε το κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε.

Την επιμέλεια των δύο ανήλικων, ενός κοριτσιού 6 και ενός αγοριού 5 ετών, διεκδικούσαν και οι δύο πλευρές, η μητέρα και η αδελφή της δολοφονηθείσας και ο αδελφός των ανηλίκων, ένα από τα παιδιά του κατηγορούμενου. Τα άλλα τρία παιδιά ο 18χρονος ενήλικας αδελφός που διεκδικούσε την επιμέλεια και των τεσσάρων αδελφών του μαζί με τον αδελφό του πατέρα του, εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια των δυο άλλων ανήλικων παιδιών

Σύμφωνα με την πλευρά των συγγενών του πατέρα που μίλησαν στο patrastimes.gr, η απόφαση οδηγείς την αποξένωση τα αδέλφια, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το κατά πόσο η μητέρα του θύματος και γιαγιά των παιδιών ηλικία 68 χρονών είναι σε θέση να έχει την επιμέλεια των δυο ανηλίκων και να τα φροντίζει καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε