Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ντοκουμέντο στα άδυτα μονοπάτια της πορνείας-Στο πεζοδρόμιο για 10€!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι η απόδειξη των όσων συμβαίνουν καθημερινά στην παραλιακή ζώνη…

Στην τοπική κοινωνία, είναι κοινό μυστικό ότι ανήλικες Αφρικανές, σαν την κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία, ζουν καθημερινά τον απόλυτο εφιάλτη. Για εκείνες δεν υπάρχουν χρόνια αθωότητας. Είναι αναγκασμένες να εκδίδονται καθημερινά, άλλες παγιδευμένες στα δίχτυα του κυκλώματος που τις εκμεταλλεύεται και άλλες αναγκασμένες από τις ανάγκες της ζωής. Για να να πάρουν στα χέρια τους λίγα ευρώ και να μπορέσουν να ζήσουν.

Καθημερινά, ανήλικες εκδίδονται στην Ηρώων Πολυτεχνείου αλλά και στην διασταύρωση των οδών Μιαούλη και Αγίου Ανδρέου. Όταν δουν αυτοκίνητο να πλησιάζει μπαίνουν μπροστά, άλλες πέφτουν στο καπό και… αρχίζουν τα παζάρια με τον υποψήφιο πελάτη.

Σύμφωνα με το dete.gr, παλαιότερα ζητούσαν 50€ από τον υποψήφιο πελάτη, για μια νύχτα. Πλέον, η τιμή έχει πέσει στα 10€ και ακόμα παρακάτω. Η ανήλικη κοπέλα της φωτογραφίας, από τη Νιγηρία, ζητούσε 10€. Τη νύχτα του ρεπορτάζ, το ”κυνήγι” του πελάτη, για τη μικρή Νιγηριανή, κράτησε 3 ολόκληρες ώρες. Το ανήλικο κορίτσι πήρε τα λιγοστά χρήματα στα χέρια του. Χρήματα που πιθανότατα θα πάνε στους γονείς της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε