Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Ντου 20 ανηλίκων με πέτρες σε μίνι μάρκετ στην Εγλυκάδα [pics]

Πάτρα: Ντου 20 ανηλίκων με πέτρες σε μίνι μάρκετ στην Εγλυκάδα [pics]

Στόχος έχει γίνει μίνι μάρκετ επί της οδού Ηρακλέους στην Εγλυκάδα Πατρών.

Χθες το βράδυ 20 ανήλικοι ρομά έκαναν έφοδο στο κατάστημα πετώντας πέτρες με κίνδυνο να τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης.

Λίγα λεπτά μετά την φυγή των ανήλικων δραστών, την εμφάνιση του έκανε ενήλικας που έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, επιχείρησε να κλέψει. Ο ιδιοκτήτης έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ της πρώτης επίθεσης, κατάφερε και απώθησε τον άνδρα και κάλεσε την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η γυναίκα του ιδιοκτητή τραυματίστηκε στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, όταν αντέδρασε σε «έφοδο» και πάλι ανήλικων ρομά που μπήκαν στο μαγαζί και επιχείρησαν να κλέψουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Η γυναίκα στην προσπάθεια της να καταδιώξει τους δράστες, έπεσε στο έδαφος.

Στις αρχές του μήνα, το μίνι μάρκετ είχε δεχθεί και πάλι καταδρομική επίθεση από ανήλικους. Τότε και πάλι ομάδα παιδιών, η ηλικία των οποίων δεν ξεπερνούσε τα 12 έτη, κρατώντας σακούλες στα χέρια, έφτασαν έξω από το κατάστημα και  στη συνέχεια ένα κορίτσι δεν δίστασε να μπει στο εσωτερικό του και με αστραπιαίες κινήσεις να αρπάξει μπουκάλια αναψυκτικών και να τραπεί σε φυγή.

Τον Νοέμβριο του 2016, το κατάστημα είχει μπει ξανά στο στόχαστρο ανηλίκων ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν με ξύλα και καδρόνια, με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του ιδιοκτήτη, που είχε καταφέρει να απομακρύνει τους δράστες μόνος του…

Πηγή: patrastimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε