Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ο βιαστής με την ουλή στο πρόσωπο…

Ο επίδοξος βιαστής έχει χτυπήσει δύο φορές - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο επίδοξος βιαστής έχει χτυπήσει δύο φορές - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τις γυναίκες οδηγούς ένας γεροδεμένος νεαρός…

με μια ουλή στο πρόσωπο. Στήνει τα βράδια ενέδρες σε στενά δρομάκια και όταν βρίσκει την ευκαιρία εισβάλει σε αυτοκίνητα που οδηγούν γυναίκες, την ώρα που προσπαθούν να παρκάρουν. Μπαίνει από την πόρτα του συνοδηγού και δεν σταματάει ούτε όταν οι άτυχες κοπέλες βάζουν τις φωνές για να γλιτώσουν.

Ο επίδοξος βιαστής έχει χτυπήσει για την ώρα δύο φορές, σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης. Πάντα όμως με τον ίδιο τρόπο. Στις 10 και στις 22 Ιανουαρίου, ο δράκος εντόπισε το υποψήφιο θύμα, μπήκε αιφνιδιαστικά από την πόρτα του συνοδηγού, την ώρα που τα υποψήφια θύματά του πάρκαραν και τις απείλησε πως αν φωνάξουν θα τις σκοτώσει!

Και τις δύο φορές οι γυναίκες που έζησαν τον τρόμο γλίτωσαν στο τσακ. Μπορεί με τις φωνές τους να μην κατάφεραν να διώξουν τον επίδοξο βιαστή, όμως το γεγονός ότι και στις δύο περιπτώσεις αντιστάθηκαν, ανάγκασε το δράκο να αλλάξει τα σχέδιά του. Όταν λοιπόν κατάλαβε πως δεν μπορούσε να βιάσει τις κοπέλες, βούτηξε από την τσάντα το πορτοφόλι τους και έγινε καπνός. 

Οι αστυνομικοί δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την υπόθεση. Εκτιμούν ότι ο δράστης έχει χτυπήσει και άλλες γυναίκες, που όμως δεν μπήκαν στη διαδικασία να καταγγείλουν την επίθεση. Έχουν στα χέρια τους, τις περιγραφές των θυμάτων και προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του, κυρίως από την χαρακτηριστική ουλή που έχει στο πρόσωπό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε