Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Οι κάμερες πρόδωσαν τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού στο κλαμπ! Χαροπαλεύει το θύμα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη λιγο μετά τις 10.30 το πρωΐ, ο 37χρονος Αλβανός που κατηγορείται οτι το περασμένο Σάββατο χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά 31χρονο έξω από κατάστημα διασκέδασης στην οδό Ηφαίστου.

Σύμφωνα με το tempo24.gr το θύμα νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ενώ οι γιατροί αμέσως προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 31χρονος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον Αλβανό έξω από το κατάστημα αφού πρώτα είχε αντιδικήσει μαζί του. Ο δράστης τον χτύπησε με γροθιές με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος και εν συνεχεία να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό τρεις ημέρες αργότερα από τον πατέρα του θύματος ο οποίος ζει στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του επεισοδίου και ταυτοποίησαν τον 37χρονο Αλβανό, του οποίου και τα ίχνη παρακολουθούσαν.

Τελικά τον συνέλαβαν σήμερα στην περιοχή όπου γίνεται λαϊκή αγορά στην οδό Ακρωτηρίου και όπως προκύπτει είχε μόλις αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινη για άλλα αδικήματα.

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε