Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο - Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο - Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!
ΦΩΤΟ από pelop.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.11.2012 | 09:59
Πρώτη δημοσίευση: 07.11.2012 | 08:17

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνθηκε σε τοπικούς φορείς αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Έτσι τη λύση έδωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής ''Σούλα''...

Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Σούλα», μετά από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ και με αυτά τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης.
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει κρούσεις και σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, όμως το αίτημά τους δεν εισακούστηκε. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μόνη επιλογή ήταν η ιδιωτική πρωτοβουλία, έστω και αυτού του χαρακτήρα, καθώς το κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα στοιχειώδη.

Ετσι τα μέλη του συλλόγου απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, που δέχτηκε να παραχωρήσει το ποσό προκειμένου να καλυφθούν αναγκαία έξοδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt


   Διαδώστε αυτό το άρθρο